Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Personvernerklæring
Vi fokuserer på å ivareta og beskytte elevenes personvern. Denne personvernerklæringen beskriver hvilke personvernopplysninger vi mottar og samler inn når du melder deg på kurs, og hva vi gjør for å beskytte opplysningene. Ved å melde deg på kurs, eller abonnere på nyhetsbrev samtykker du til at vi behandler opplysninger i henhold til denne personvernerklæringen, og de til enhver tid gjeldende rammer som lovgivningen stiller.

 

Formål
Magedansskolen trenger tilgang til enkelte personopplysninger om elevene, for å kunne følge opp hver enkelt elev og holde kontakt angående påmelding og betaling.

 

Behandlingsansvarlig
Daglig leder er behandlingsansvarlig og har det formelle ansvaret for at skolen ivaretar personvernet til elevene. Det er vanligvis bare daglig leder som har tilgang til personopplysninger og sensitiv informasjon. Lærere/vikar får informasjon dersom det anses helt nødvendig i forhold til å ivareta en god og trygg undervisningssituasjon for vedkommende elev.

 

Personopplysninger som behandles
Vi behandler de personopplysningene du oppgir når du registrerer deg hos oss, og opplysninger som du på annen måte frivillig gir fra deg. Ved påmelding til kurs eller som abonnent på nyhetsbrev innhentes følgende opplysninger: navn, telefonnummer og e-post adresse. Dersom eleven er under 18 år oppgis også foresattes telefonnummer og e-post.

 

Hvordan sikres opplysningene
Opplysninger om elevene lagres digitalt i arkiv/register, som bare daglig leder har tilgang til. All informasjon som registreres vil lagres, forvaltes og eventuelt slettes i henhold til gjeldende lovgivning. Adresser og navn videreformidles ikke i forbindelse med markedsføring o.l.

 

Elever sine rettigheter
Elever og foresatte til elever under 18 år har rett til innsyn, retting og sletting av egne personopplysninger og kan kreve at disse begrenses.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter