Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Bli med til Egypt

MAGDANSREISE TIL KAIRO

Dato: Oktober 2024

kr 19.990 inkluderer (med forbehold om endringer)
- Rutefly med mellomlanding tur-retur Oslo-Kairo
- Transport tur-retur flyplassen til hotellet
- Visum til Egypt (husk å oppgi fullt navn ved påmelding slik det står i passet ditt)
- Overnatting på dobbeltrom
- 3 lunsj og 1 middag
- Engelsktalende guide ved serverdigheter
- Transport og inngangsbilletter til serverdigheter satt opp i programmet

Kairo er en utrolig spennende by! Her skal vi oppleve pyramidene og sfinnksen i Giza, Tut Ankh Amon sine skatter på det egyptiske museet, basaren Khan El Khalili og se magedansshow

Atlantis reiser arrangerer turen i samarbeid med Laila Bellydance magedansskole. Atlantis reiser har 21 års erfaring som reisebyrå med Egypt som sitt satsningsområde og spesialitet.

Magedans er en av verdens eldste kulturdanser, noen mener den er over 5000 år gammel ble danset i faraoniske tider i Egypt. Magedans er populært i Norge som en morsom og skånsom treningsform. Anbefalt av fysioterapeuter for de som har problemer med nakke, skulder, rygg og bekken. Kvinner og jenter i alle aldre og fasonger er velkommen til å bli med på magedansreise til Egypt. Både de som har gått på kurs og de som aldri har danset tidligere kan melde seg på. Magedans er ett utrykk for glede og gir glede!

Laila Bellydance har bachelor som faglærer i dans fra Høgskolen i Bodø (nå universitetet i Nordland). Hun har studert i New York ved Dance Space Center (Nå New Dance Amsterdam) og i Berlin ved Tanzstudio Cifuentes, Certified Academic Teacher Training CATT. Laila Bellydance har bred erfaring innen dans og trening. Hun driver Laila Bellydance magedansskole i Lillestrøm og er en etterspurt artist og kursholder i hele Norge. Dette er fjerde gangen hun arrangerer magedanskurs og opplevelsesreise til Egypt.

I tillegg betaler deltagerne selv drikke til måltidene, 2 middager og timer med magedanskurs.

Depositum kr 7000 betales ved påmelding. Resterende betaltes senest 35 dager før avreise.

Velkommen!

Laila Bellydance har opphavsrett til all tekst og bilder på denne nettsiden
All photo copyright Laila Bellydance

bilde

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter