Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Bli med til Egypt

MAGDANSREISE TIL EGYPT - utsatt -

Dato:

kr 16.300 inkluderer (med forbehold om endringer)
- Charterfly Oslo- Hurgadah tur/retur med baggasje
- Transport fra flyplassen i Hurgadah til hotellet i Luxor og retur
- Visum til Egypt (husk å oppgi fullt navn ved påmelding slik det står i passet ditt)
- Overnatting på dobbeltrom med bad og balkong.
- 3 måltider daglig ved El Pharados Hotell
- Engelsktalende guide ved serverdigheter
- Transport og inngangsbilletter til serverdigheter satt opp i programmet
- Magedanskurs & Jallabina Workout med Laila Bellydance (antall timer, tema og nivå etter ønske fra de som melder seg på)

Luxor var hovedstaden i oldtidens Egypt og serverdghetene fra denne tiden ligger tett i tett. Det mest kjente er Kongenes dal der Tut-Ankh-Amon er gravlagt i vakkert dekorerte rom under bakken. Tempelet til den kvinnelige faraoen Hatshepstut inspirerer arkitekter med sine klassiske linjer den dag i dag. Det vil også være mulighet for å fly luftballong, ride på kamel og oppleve basaren.

Magedans er en av verdens eldste kulturdanser, noen mener den er over 5000 år gammel ble danset i faraoniske tider i Egypt. Magedans er populært i Norge som en morsom og skånsom treningsform. Anbefalt av fysioterapeuter for de som har problemer med nakke, skulder, rygg og bekken. Kvinner og jenter i alle aldre og fasonger er velkommen til å bli med på magedansreise til Egypt. Både de som har gått på kurs og de som aldri har danset tidligere kan melde seg på. Magedans er ett utrykk for glede og gir glede!

Laila Bellydance har bachelor som faglærer i dans fra Høgskolen i Bodø (nå universitetet i Nordland). Hun har studert i New York ved Dance Space Center (Nå New Dance Amsterdam) og i Berlin ved Tanzstudio Cifuentes, Certified Academic Teacher Training CATT. Laila Bellydance har bred erfaring innen dans og trening. De siste 15 årene har hun vært magedanserinne, pedagog og reiseleder. Hun driver Madam Qadam magedansskole i Lillestrøm og er en etterspurt artist og kursholder i hele Norge. Dette er fjerde gangen hun arrangerer magedanskurs og opplevelsesreise til Egypt.

I løpet av uken vil det være magedanskurs, presentasjon av magedanshistorie, musikk, egyptologi, språk og mytologi. Byen Luxor er et spennende sted med mye historie og mystikk fra faraonisk tid. Du vil blant annet få oppleve Kongenes dal, flere templer, mulighet for å ride på kamel og handle i basaren.

Hotell El Pharados Home drives av norske Inger Jøndal og egyptiske Mahammed El Tayeb. El Pharados Home hotell ligger idyllisk til på den egyptiske landsbygda ved Luxor sør i Egypt. Hotellet har stor gjestfrihet, dyktige guider og nydelig mat. Inger Jøndal driver New Paradise Reiseklubb som har arrangert reiser til Egypt i over 17 år

I tillegg betaler deltagerne selv drikke til måltidene og ekstra utflukter utenom felles program som kameltur, luftballong og tut-ankh-amon sin grav og lignende.

Depositum etter påmelding vil turdeltager motta e-post på depositum for reservasjon av hotell kr 3500Resterende betales i slutten av august.

Velkommen!

Laila Bellydance har opphavsrett til all tekst og bilder på denne nettsiden

bilde

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter